Terugblik op geweldig kerstconcert

 

We kijken terug op een fantastisch kerstconcert op zondag 21 december jl. Maar liefst 735 bezoekers kwamen luisteren naar een zeer gevarieerd programma.

Fanfare St. Joseph uit Meerst zorgde met een prachtige ronde klank o.l.v. hun dirigent Fried Dobbelstein door de kwalitatief zeer goede uitvoering van een mooie sfeerwerken voor het echte kerstgevoel.

Mandoline-Orkest en –Ensemble The Strings vertolkten o.l.v. Annemie Hermans een internationaal repertoire en tekenden tevens voor de begeleiding van de drie zeer bijzondere solisten.

Carla Maffioletti (sopraan) schitterde in het Maria Wiegenlied en zong, op gitaar begeleid door Eric Hermans een prachtig Avé Maria.

De Italiaanse tenor Andrea Poddighe was o.a. te beluisteren in prachtige uitvoeringen van Minuit Chrétien en Panis Angelicus en samen met Carla Maffioletti in Sound the trumpet van Purcell.

Leoniek Hermans (mezzosopraan) vertolkte o.a. het swingende Winterwonderland en speelde als klarinetsoliste het sfeervolle werk Cantoluna.

De finale van het concert werd ingeleid door een prachtig dialectgedicht door de presentatrice Anita Cremers, waarna het Stille nacht in de moedertalen van de solisten werd uitgevoerd, begeleid door The Strings en de Fanfare.

Het concert zal tijdens de kerstdagen worden uitgezonden door de Lokale Omroep Stein.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home